Mote menn og kvinner 2012 – DEL 1

by SaraInStyles.com

Hi dolls – and boys!
På tide med en liten inspirasjonsdag for både menn og kvinner om hva som er hot i motebildet for vår/sommer 2012. Under her har jeg redigert sammen de beste og kuleste eksemplene på de forskjellige temaene som er trendy – etter min mening. Siden det er så utrolig mye fantastisk mote ute og går må jeg rett og slett dele innlegget i to deler hvor jeg tar for meg damemoten og herremoten hver for seg, så.. Ladies first:

Drakten fra Alexander Wang tok noen sekunder å studere før jeg likte den skikkelig. Jeg har ikke sett noe lignende før, men det er det som gjør det så bra. Passformen, mønstrene, gjennomsiktig stoff, fargekombinasjonene – love it. Man er tøff om man tør bruke hele drakten. Isabel Marant slår aldri feil, bare se på den buksen! Et nærbilde av den ville vært fantastisk, bare se på alle de små detaljene som i tillegg ser bra ut langt fra. Jakken synes jeg passet perfekt, bare den i seg selv er utrolig kul og jeg elsker lengden på den. Y-3 har klart å lure inn den sporty looken på en overraskende måte, man begynner øverst og ser nedover svart på svart-lagene og plutselig kommer det noen knall røde joggesko som matcher den knall røde vesken og de røde leppene. Skal ikke så mye mer til for å få et helsvart antrekk til å bli spennende.


Michael Kors har tenkt sport ved å la den romerske stilen skinne gjennom. Gladiatorsko, det brune beltet både rundt livet og skulderen og den hvite lange frakken som jeg synes ser utrolig fin ut ved at den henger på en tung måte og blafrer lett i vinden når modellen går. Den kvinnelige romerske sportsstilen. Nicole Miller i midten her synes jeg får til den sporty trenden utrolig bra. Virkelig elsker den lilla toppen med den rosa glidelåsen halvveis ned, og se på stoffet! Kvaliteten stråler. Jeg hadde følt meg som en sportsdronning hadde jeg gått med den toppen, that’s for sure. Pedro Lourenco har en inponerende sans for sko til det tredje antrekket, killer-shoes! Antrekket har en fin fargekombinasjon med det skinnende stoffet som går igjen i spennen på beltet. Bronse, sølv, kremhvitt, beige og den varme rødfargen er fint å se sammen.


Trenger man si noe mer? Havet er vakkert og det som er under havet er fortryllende vakkert. Jeg ser glassmaneter, havfruer, perler i skjell, bølger, hvite sneglehus på bunnen av havet og sjøhester i disse klærne.


Pastellfarger er fortsatt en hot farge, denne gangen kan man blande det som en colorblock-look også, man må like det! Den voksende trenden med å vise litt av magen er egentlig ganske kul bare man får det til på en classy måte sånn at det ikke ser slutty ut. Finnes mange måter å bruke denne trenden både til hverdags og til fest.


Om jeg kommer til å følge skulptur-silhuett-trenden fullt ut er jeg ikke helt sikker på, men den ser bra ut på catwalken. Trenden jeg derimot kommer til å følge er dekorasjonslooken inspirert fra 20-tallet. Den er rå!

Bildene er hentet fra Style.com. Senere viser jeg dere herremoten for vår/sommer 2012!

Hvilken trend liker dere best?