Deadmau5

by SaraInStyles.com

Har du hørt nok om Justin Bieber-feberen som har svirret de to siste dagene, har du kommet til riktig sted! Jeg var nemlig på Deadmau5-konserten i går :D Greit, jeg kan innrømme at Biebers sang «Boyfriend» er ganske fengende, hører på den hver dag egentlig, noen ganger på repeat. Nå fikk jeg i grunn lyst å sette den på etter alt dette snakket om den. Oisann, if I was your boyfriend, I’d never let you go… Deadmau5-konserten var bra den, alltid morsomt å se noen du bare har sett på youtube, ikke sant? For øvrig kan den dj-musa være hvilken som helst mann under muse-hodet-hatten på konsertene, har dere tenkt på det? Jeg valgte å tro at det var den virkelige Deadmau5 siden han flere ganger byttet muse-hode-hatt. En av grunnene til at jeg er fan av Deadmau5 er på grunn av den gode bassen, de forskjellige lydene han bruker og rytmene ikke minst, særlig etter de lange rolige introene på sangene som gjør at du bare venter i spenning på den beste delen. God treningsmusikk. Var noen av dere også der? Hører dere i det hele tatt på Deadmau5? Noe sier meg at dere ikke gjør det, hehe. Tar jeg feil?


Dagens antrekk: Min nye Deadmau5 t-shirt, Bukse/Vest: Cubus, Sko: Bianco