Om

Hei, og velkommen til SaraInStyles.com!

Jeg heter Sara, er 21 år og tar en bachelor i pedagogikk ved Universitetet i Oslo. Hva jeg vil gjøre videre etter det, er enda usikkert. Det som er sikkert er at noen ganger får jeg en skrivegnist inni meg som jeg må få ut, samtidig som jeg elsker å ta bilder og redigere i photoshop. I tillegg til den kreative siden er jeg som mange jenter interessert i mote, følger med og leser trendrapporter for å holde meg oppdatert. Det å kunne dele mine erfaringer med andre og kanskje lære andre noe nyttig i livet gjør meg glad, så det å ha en blogg gjør at jeg kan gjøre alle disse tingene på ett og samme sted!

Bloggen handler først og fremst om mine dagens antrekk, tekster jeg skriver om forskjellige temaer, tanker og meninger. Trening og hverdag er også en liten prioritet på denne bloggen. Jeg håper dere sitter igjen med ny inspirasjon eller noe å tenke på etter å ha besøkt siden min.

Navnet «Sara In Styles» kommer av at jeg ikke har én klesstil, men mange. Hvilken klesstil jeg har forandrer seg etter hva jeg for øyeblikket er inspirert av eller vil prøve ut. Som sagt er dette først og fremst en moteblogg, men jeg vil samtidig prøve å lure inn litt andre ting også, som verden har godt av. Om det er et kostholdsråd eller om det er en tanke jeg vil dele med dere, det vil variere – jeg elsker variasjon.

Min nye blogg er: www.sarainstyles.femelle.no